ludilo!

DEJAN LOVREN U BEOGRADU LUMPOVAO UZ NARODNJAKE! Kune se u Tompsona, ali DUŠU DAJE za srpsku muziku! Pogledajte kako Ana Bekuta peva na uvce hrvatskom fudbaleru! (VIDEO)

Veliki broj poznatih fudbalera iz celog regiona okupio se na svadbi bivšeg asa Partizana Filipa Markovića, inače brata povremenog reprezentatitvca Srbije Lazara Markovića.

Fudbal
> 17:06h

Filip je u nedelju stao na ludi kamen i tako ozvaničio dugogodišnju vezu sa izabranicom Milicom Marković.

Na svadbi je pevala poznata folk pevačica Ana Bekuta, a jedan od najveselijih bio je reprezentativac Hrvatske Dejan Lovren. On je uz zvuke violine i srpske folk muzike pao u trans, a sve to je na svom Instagramu objavio Marko Grujić.

Pitanje je samo kako je moguće da Lovren uživa uz srpske narodnjake, a poznat je kao veliki fan hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona, pevača koji veliča Ustaštvo i mrzi sve što je srpsko. Postoji više snimaka na kojima Lovren slavi uz Tompsonovu muziku, jedan od njih nastao je prošle godine na Mundijalu u Rusiji posle pobede ''kockastih'' nad selekcijom Argentine.

Na jednom snimku u svlačionici odjekuje poznata ustaška pesma "Bojna Čavoglave", a fudbaler Liverpula Dejan Lovren je peva iz sveg glasa

Ovo je samo deo pomenute pesme:

"Za dom braćo, za slobodu, borimo se mi... Čujte srpski dobrovoljci, bando, četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji".

Inače, Filip Marković trenutno nosi dres Lensa, a za crno-bele je nastupao do 2013. godine kada je prešao u rezervni tim Benfike. Njegov brat, povremeni reprezentativac Srbije, Lazar Marković trenutno nastupa za ekipu Fulama, a od prvog jula je slobodan igrač.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: