Foto: Promo

KLIMA DUVA U VAS I SMETA VAM? Usmerivač vazduha za svaku klimu po AKCIJSKOJ CENI od samo 1.490 din!

Žena

Sezona klima je uveliko počela. Razumljivo je da ne možemo da istrpimo toliku vrućinu, ali da li znate koliko je opasno ako klima duva direktno u vas nekoliko sati u toku dana, a onda izađete na 10 stepeni veću temperaturu?

Ako klima duva direktno u vas dugo vremena, lako se možete razboleti: možete se ukočiti, može izazvati bolove u leđima, vratu, možete se lako prehladiti, sinusi se mogu začepiti, možete dobiti upalu uha... Međutim, možete jednako dobro ohladiti prostoriju, a da klima ne duva direktno u vas zahvaljujući USMERIVAČU VAZDUHA!

Krilo koje usmerava vazduh koji duva iz klime je odlično rešenje naročito za one manje prostorije gde klima mora da radi, a gde su prisutni direktno izloženi hladnom vazduhu zbog kojeg imaju bolove u leđima i vratu. Ovim usmerivačem zapravo „govorite“ vazduhu kuda da ide, a da ipak ne trpite vrućinu.

Instalira se izuzetno lako i vrlo brzo, a sad je na AKCIJI – SAMO 1.490 din pozivom na broj 011/6 888 999 ili poručivanjem online OVDE!

foto: Promo
foto: Promo

Usmerivač može da bude dugačak 50cm, a može i dodatno da se izvuku „krila“ sa strane i da se na taj način dobije dužina od čak 74 cm.

foto: Promo
foto: Promo

Iskoristite AKCIJU i poručite krilo za usmeravanje vazduha iz klime po SNIŽENOJ CENI pozivom na broj 011/6 888 999 ili online OVDE!

(Promo - tekst / Foto:Promo)