Foto: Damir Dervišagić

ZAPANJILA

ĐEKSONA NE PRATIM NI NA INSTAGRAMU! Gorko rijaliti iskustvo Andrijane Radonjić: Progovorila o svemu BEZ GLAKE NA JEZIKU!

Stars

Andrijana Radonjić, pojavivši se na jednom događaju, javno je progovorila o rijaliti iskustvu te naglasila da više nije u kontaktu sa ljudima sa kojima je provela mesece i mesece u Beloj kući "Zadruge". Takođe, ona je istakla i to da sa bivšim Đeksonom više uopšte ne razgovara. Šta više, kako kaže, pobegla je kada je uvidela da će ih slikati zajedno tokom snimanja Novogodišnjeg programa, što je bio i njihov poslednji susret.

"Nisam više zauzeta. Nemam više dečka. Od udvarača se ne branim zato što stalno radim, nemam kad da se branim. To je moje trenutno emotivno stanje", počela je ona, pa se osvrnula i na bivšeg.

"Nemam pojma. Ne pratim ga ni na Instagramu! Ne znam. Ja sam uvidela neke stvari kad sam izašla napolje (iz rijalitija) i to mi je bilo sasvim dovoljno da nemam potrebu da se čujem sa njim. Nemam ništa protiv njega, nemam loše mišljenje o njemu, jednostavno nismo se čuli... godinu dana. Malo manje."

foto: Damir Dervišagić

"Nisam ni ja onakva kakva sam bila u rijalitiju! Kad izađete napolje imate drugačije razmišljanje o svemu", pričala je Andrijana.

"I sam onima sa kojima sam ostala neko vreme u super odnosima - vrlo brzo se sve to promenilo. Tako da... moje procene u 'Zadruzi' su bile jako loše. Na većinu (se to odnosi), na 99 odsto ljudi tamo."

Kako je navela, po izlasku nije znala gde se nalazi.

"Kad sam izašla iz rijalitija nisam znala ulicu da pređem, bukvalno. Prvih mesec dana nisam izlazila iz kuće, samo kad sam morala na neki događaj da odem. Imala sam restrat neki. Fabričko podešavanje... Tek posle nekog vremena, pa nisam mogla da se naviknem da opet radim, posle devet meseci. Bilo mi je mnogo teško", zaključila je Radonjićeva.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić