Otvorila svoje stranice

SVINJA, MRZIM GA! SEKLA VENE, MUŽ JE DAVIO USRED ZATVORA, ODUZELI JOJ SINA: Nina Morić sad objavila delove iz DNEVNIKA i otkrila kakvu je DRAMU preživela (VIDEO)

Stars

Manekenka Nina Morić (42) ispisala je skoro celu beležnicu tokom tinejdžerskih dana, a u njoj je pisala o ljubavi iz devedesetih pa na jednoj stranici spominje Alku Vuicu i njenog dečka Luku.

foto: Pritnscreen

"Dragi dnevničke. Ime mi je Nina Morić i rođena sam 22.7.1976. Okrećem novu stranicu svog života, ulazim u novo razdoblje, razdoblje novih promjena, zbivanja i užitaka. Spremna sam na sve ljepote, užitke, ljubavi, radosti pa čak i tuge i razočarenja. Sve ću spremno i odgovorno prihvatiti, ali nažalost neću biti u stanju to sama prebroditi pa ću uvijek imati svoje rame za plakanje, svoju desnu ruku - tebe. I zato mi budi najbolji prijatelj. Sve ću ti reći, mnoge stvari koje nikada nikome neću moći jer sam sigurna u tvoje povjerenje i razumijevanje. Dosta mi je kamuflaže. Neću se više skrivati iza lažnih osmijeha. Otvorit ću ti srce i osjećaje zato se nadam da ćeš me razumjeti i prihvatiti onakvu kakva sam sa svim nedostacima i manama, da ćeš biti uz mene kad mi je najteže i pomoći mi na svoj način - pisalo je na prvoj stranici Nininog dnevnika.

foto: Pritnscreen

Čini se da se kroz Ninin dnevnik iz tinejdžerskih dana protezala drama budući da je preko cijele stranice napisala 'Svinja, mrzim ga', iako nije poznato o kojem dečku se tu radilo.

Podsetimo, manekenka u poslednje tri godine prolazila kroz pravu porodičnu dramu, a afera sa suprugom Fabriciom Koronom punila je medijske stupce u regionu. Ona je prerezala vene zbog borbe ta starateljstvo sina Karlosa, kojeg je dobila sa Italijanom Fabriciom Koronom dobila sina Karlosa, koji sada ima 15 godina, a nakon razvoda par je dugo vodio borbu za starateljstvo.

Naime, Nina je obelodanila da ju je bivši suprug u zatvoru pred detetom bacio na zid i počeo da je guši, a potom je demolirao sve oko sebe.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto Printscreen