Foto: RTRS

poseta Minsku

DODIK NAPUSTIO SVEČANU LOŽU TOKOM DEFILEA EKIPE SA KOSOVA: Aplauzom pozdravio sportiste iz BIH i Srbije, ali je demonstrativno izašao u jednom momentu svečanog otvaranja Evropskih igara! (FOTO)

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, koji je prisustvovao otvaranju Evropskih sportskih igara u Minsku, sinoć je demonstrativno, nakratko napustio svečanu ložu u trenutku kada je ispred nje defilovala ekipa sportista sa Kosova, javila je agencija Srna.

Bosna i Hercegovina
> 11:13h

Dodik je pratio otvaranje ove sportske manifestacije iz prvog reda centralne lože, zajedno sa predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom, premijerom Rusije Dmitrijem Medvedevom, predsednikom Moldavije Igorom Dodonom i drugim visokim zvanicama.

foto: Kurir sport/Goran Anđelković
foto: Kurir sport/Goran Anđelković
foto: Kurir sport/Goran Anđelković

On je aplauzom pozdravio defile sportista iz BiH i Srbije, kao i reprezentacija svih ostalih zemalja.

foto: Profimedia

Pre otvaranja Evropskih sportskih igara, Dodik je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem prisustvovao svečanoj večeri koju je priredio Lukašenko.

Svečanoj večeri prisustvovali su i Medvedev, Dodon, predsednik Evropskog olimpijskog komiteta Janez Kocijančič i mnoge druge visoke zvanice, dodala je agencija.

Kurir.rs / Beta

Foto: RTRS