Foto: Printscreen YouTube

ZAHLADNELI

ŠKORO O SVOM KUMU TOMPSONU: Dok sam se oporavljao od teškog infarkta drugi kum se javio, ALI ON NIJE!

Miroslav Škoro, hrvatski muzičar koji je objavio svoju kandidaturu za predsednika Hrvatske, dao je zimus, dok se oporavljao od teške operacije srca, intervju u kom je, između ostalog, objasnio i kakav odnos ima sa svojim kumom, pevačem Markom Perkovićem Tompsonom, koji propagira ustaštvo.

Hrvatska

"Kad ležiš u bolnici, naravno da te dirne svako ko se javi sa željom da ti pomogne. Zahvaljujem svima koji su mišlju, rečju i delom reagvali na moju situaciju, ali nisam to vagao. Kad sam ponovno uključio mobilni, bilo je želja kao za Božić i Novu godinu", prokomentarisao je tada Škoro u velikom intervjuu za Večernji list.

Na pitanje novinara da li su ga se setile nekadašnje partijske kolege (Škoro je bio član HDZ, pa je istupio) i kumovi, Tompson i Mate, Bulić, Škoro je rekao:

"Mate Bulić jeste, Tompson nije. To je to... Nisu se ni HDZ ni SDP prekinuli od brige za mene (smeh). Neki ljudi jesu zvali, iz HDZ-a, SDP-a, HNS-a. Posetio me Milan Bandić, koji je zvao čim mi je postavljena dijagnoza. I hvala mu na tome. U poseti su mi bili i Rajko Ostojić i Dražen Barišić, na primer."

Kurir.rs/Večernji list