Foto: FK Crvena zvezda

Treća utakmica

KIPRANI KAO DOBRA PROVERA: Zvezdu čekaju bivši Partizanovac, sin legende OFK Beograda i reprezentativac Luksemburga

Crveno-beli od 18.00 sati u Vindišgarstenu igraju protiv Apolona iz Limasola.

Fudbal
> 09:44h

Specijalni izveštaj za Kurir iz Austrije - Aleksandar Radonić Fudbaleri Crvene zvezde odigraće danas treću prijateljsku utakmicu na pripremama u Austriji. Protivnik je kiparski Apolon iz Limasola.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ponovo će šansu ukazati skoro svim igračima, sa kojima radi u Vindišgarstenu. Pod upitnikom su Radovan Pankov i Vujadin Savić zbog povrede. Svi ostali su spremni za novu utakmicu.

Kako reče Marko Marin, svaka utakmica na pripremama u Austriji za Crvenu zvezdu nema prijateljski, već takmičarski značaj, pošto su to jedine provere pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

Za kiparski Apolon igra bivši fudbaler Partizana Saša Marković, a ekipa sa egzotičnog ostrva u svom sastavu ima veliki broj internacionalaca iz Evrope i Južne Amerike. U timu je i mladi Danilo Dani Špoljarić (19), sin nekadašnjeg fudbalera OFK Beograda Milenka Špoljarića, koji je ostavio velikog traga na Kipru. Zanimljiv će biti i nastup Vahida Selimovića, momka rođenog u Luksemburgu, a koji je u mlađim kategorijama igrao za reprezentaciju Srbije. Danas je član A tima selekcije Luksemburga sa kojom Srbija treba da se sastane u kvalifikacijama za EP 2020.

kurir.rs / A. Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: