Foto: Dragan Kadić

folker razvezao jezik!

POSLE RAZGOVORA SA PSIHIJATROM, BOLJE SE OSEĆAM: Pola naše estrade se drogira, a SVE ŽENE su htele S*KS SA MNOM! Era Ojdanić o TEMEMA o kojima SVI ĆUTE!

Stars

Era Ojdanić odgovorio je iskreno o poseti psihijatra, prostituciji, legalizaciji droge, sek*u na jednu noć, pa šokirao priznanjem da ga ni jedna žena nije odbila.

"Nije sramota ići kod psihijatra. Često sam išao po savet kada mi nešto u životu nije išlo ili kada sam imao problem. Posle svakog razgovora sa psihijatrom bolje sam se osećao", iskren je pevač i uopšte se ne libi da potraži pomoć, kada mu je potrebna.

"Bilo bi dobro da se legalizuje prostitucija jer bi te žene bile zaštićene. Svi bi tu bili na dobiti. I država bi imala koristi, a i prostitutke. Što se mene tiče, nikada nisam morao da plaćam ni za ljubav, ni za sitna zadovoljstva. Sve žene su htele se*s sa mnom", priznao je ponosno pevač

Era smatra da droga nikada nikome ništa dobro nije donela, i pita se zašto je pola estrade koristi, a niko ne reaguje.

"U Srbiji je droga skoro pa legalizovana, pola naše estrade se drogira, a niko ništa ne preduzima! Kome je droga donela bilo šta dobro? Nikada ne bih glasao za legalizaciju ni lakih ni teških droga", rekao je pevač.

Se*s za jednu noć Ojdaniću je sasvim legitimna stvar.

"Svi vole seks na jednu noć. Malo se zabavite, svima bude lepo i ajde ćao. Nekada sam ga praktikovao, ali sada više ne", završio je Era.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs, Alo/ Foto: Dragan Kadić