Foto: Happy screenshot

pakao u vili

LJUDSKOG OTPADA POPUT NJIH DVOJE U ISTORIJI RIJALITIJA NIJE BILO! Vesna Rivas oplela po cimerima, pa za sve okrivila Marinkovića! (VIDEO)

Rijaliti
> 15:18h

Diskvalifikacija Mladena Vuletića mnoge je ostavila u suzama. Njegov odlazak stanare vile "Parova" okrenulo je strogo protiv Ivana Marinkovića, a svoje nezadovoljstvo prva je jasno i glasno iskazala Vesna Rivas, nazivajući ga kršom, najvećim provokatorom i otpadom.

"Požgaj, Ivanija i Irma su jedini bili uzdržani. Mastor, Mili i ostala go*na su dolazila da nam unište harmoniju... Nismo ništa remetili, učestvovali smo, ali provocirali su nas ostali takmičari. Išlo nam je na živce, jer idu emisije vezane za njih. Slušamo sve vreme patetiku, napade i slično", obrazložila je Vesna.

"Ovi krševi su došli kod nas. Pre svega Ivan Marinković, glavni provokator. U istoriji rijalitija nije postojao otpad poput njega i Jelene!"

foto: Happy screenshot

Vesnine oštre reči privukle su Ivanovu pažnju, a on je odreagovao na sebi svojstven način - pokazujući joj dva srednja prsta. Ona je tada pokazivala na njega i isticala svim rijaliti fanovima da je "to taj povređeni čovek", u podrugljivom tonu. Ivan nije odustajao, samo je nastavio sa prostaklukom.

Kurir.rs/Foto: Happy screenshot