iskrena, kao i uvek

MARINA MALJKOVIĆ OBAZRIVA I POSLE POBEDE NAD RUSIJOM: Nije moguće da smo pre pet godina bili toliko bolji nego sada! (KURIR TV)

Selektorka Srbije Marina Maljković nije krila zadovoljstvo posle druge pobede na Evrobasketu, ali je ponovo naglasila da košarkašice treba da budu dosta oprezne i da je ovo tek početak.

Košarka

Selektorka Maljković je najpre naglasila koliko je bila besna na svoj tim posle prve utakmice.

'' Svi smo bili veoma besni posle prve utakmice i one teške pobede nad Belorusijom. Bila sam besna na sebe, ali i na ceo tim. Međutim, ovo je danas nešto sasvim drugo. Nije moguće da smo pre pet godina bili toliko bolji u donosu na sada, ali dobro... Upisali smo pobedu, to je bitno i sada idemo dalje. Ne smemo da se opuštamo, tek nas čekaju ozbiljne utakmice i imamo još dosta posla, '' rekla je Maljkovićka koja se nakon toga osvrnula malo i na atmosferu u dvorani.

'' Pozvala sam Zrenjanince da dođu u što većem broju. Ono na prvoj utakmici nije bilo dobro, danas je bilo dosta bolje i drago mi je da je tako. Ne verujem da im je bilo toliko dosadno, tako da Zrenjanici dođite i na poslednju utakmicu u grupi, potrebni ste nam, '' naglasila je Maljkovićka.

Srbija poslednju utakmicu u grupi igra u nedelju od 20.30 sa selekcijom Belgije.

Kurir sport