Foto: JKP Parking servis

parkirali na šetalištu i zelenim površinama

BAHATIM VOZAČIMA NA UŠĆU PAUK ODNEO AUTOMOBILE: Više od 100 kola noćas pokupljeno, nisu pošteđena ni luksuzna vozila! (FOTO)

Beograd
> 13:51h

JKP "Parking servis" je sprovelo još jednu veliku akciju uklanjanja nepropisno parkiranih vozila sa šetališta i zelenih površina na Ušću, u koordinaciji sa Komunalnom inspekcijom, Saobraćajnom i Komunalnom policijom, kao i Interventnom jedinicom beogradske policije. Tokom noći, po nalogu komunalne inspekcije i saobraćajne policije, uklonjeno je preko 100 nepropisno parkiranih automobila.

foto: JKP Parking servis

U vanrednoj akciji su između ostalih, dizalicama „pauk“ preneti i luksuzni automobili i džipovi što pokazuje da niko nije privilegovan i da se propisi moraju poštovati.

foto: JKP Parking servis

Direktor JKP „Parking servis“ Beograd Andrija Čupković je ovom prilikom apelovao na vozače da poštuju propise.

„Ovom i brojnim sličnim akcijama dokazujemo već nekoliko godina za redom da u Beogradu nema zaštićenih i da smo mi stranka koja uvodi red. Na osnovu naloga MUP-a i inspekcije, uklanjaju se svi koji krše zakon, a zahvaljujući oštrijoj kaznenoj politici rešeni smo da istrajemo u nameri da taj red i sačuvamo. Nema bahatog parkiranja, ni nepoštovanja pravila. Nije naš cilj samo da napravimo parkove poput ovog na Ušću, već i da sačuvamo sve to što smo napravili. Nećemo dozvoliti da bahati pojedinci džipovima tokom noći uništavaju parkove u kojima se igraju naša deca tokom dana. To što neko ima džip i parkira na Ušću ne znači da je zaštićen. Uz veliku podršku Uprave grada Beograda s kojom zajedno sprovodimo politiku da za sve važe ista pravila, možete biti uvereni da će se u Beogradu znati red dok smo mi nadležni za rešavanje ovih problema”, rekao je Čupković.