Foto: Printscreen: Facebook

Venčali se kao dve žene

ENGLEZ PROMENIO POL, PA SE PONOVO OŽENIO SVOJOM SUPRUGOM: Seks nam nikad nije bolji nego sad kad smo DVE ŽENE! (FOTO)

Ian Havkes (55) poreklom iz Velike Britanije postao je 2014. godine Suzi. I nakon promene pola ostao je sa svojom suprugom Šeril Palmer (58), pa sada žive zajedno kao dve žene. Zajedno imaju sina Džejsona.

Planeta
> 16:05h

Ian je Šeril Palmer upoznao onlajn. Ostavio je svoj rodni grad Svindon i propali brak, pa je otišao da živi na Floridi sa Šeril koja je tada bila samohrana majka. Venčali su se 2000. godine i nakon nekoliko meseci dobili su sina. Ian i dalje nije bio zadovoljan, prenosi Dejli Mejl.

Priznao je svojoj supruzi da se još od svoje pete godine oseća kao žena. Ponekad je potajno nosio štikle, šminkao se i spavao u ženskom donjem vešu. Kada je navršio 50 godina, Ian se našao na prekretnici. Počeo je da pije hormone i da nosi žensku odeću.

foto: Printscreen: Facebook

"U početku sam se bojala reakcije svoje dece, šta će ona misliti. Šta će misliti njihovi prijatelji. A onda sam u očima svog supruga počela da primećujem stvari koje pre nisam videla. Videla sam tugu u njegovim očima", kaže Šeril. Dodaje kako se malo bojala operacije promene pola jer nije htela da izgubi Suzi.

"Nakon operacije stavila sam ruke između nogu. Bila sam jako srećna kada sam shvatila da penisa više nema ", kaže Suzi. Dodaje kako joj je povratak na posao posle operacije bio pomalo stresan.

foto: Printscreen/Facebook

"Neki su mislili da je sve to bila šala i kad sam se vratila na posao jasno im se na licu videla njihova reakcije", kaže Suzi. No dodaje kako joj je najvažnije da su ona i Šeril ostale u vezi, prenosi 24sata.hr.

"I dalje nam je jako lepo, a seksualni život nam nikada nije bio bolji", kažu.

Venčale su se ponovo kao dve žene. Na medenom mesecu su bile u Las Vegasu. Njihov sin Džejson koji danas ima 17 godina i podržava njihovu vezu.

"Naša veza je sada još bolje, jer sam ja srećnija. Sada i mnogo bolje razumem Šerilino telo", kaže Suzi, piše San.

Kurir.rs/Daily Mail/24sata.hr