Veliki motivator

JELENA (37) SMRŠALA 45 KG A NIKAD NIJE PRESKOČILA VEČERU! Pobedila je sve svoje DEMONE, vežba svaki dan, a ovo je njen JELOVNIK! (VIDEO)

Žena
> 15:42h

Jelena Putnik (37), koja je učestvovala u emisiji "Života na vagi" i smršala čak 45 kilograma, poput brojnih kandidata, nastavila je da vežba i radi na sebi nakon završetka snimanja.

Putem društvenih mreža nerijetko motivira druge da treniraju poput nje, a često piše objave kojima će potaknuti druge da ne odustanu nego se trude još jače.

"U životu će doći trenuci kada će vam biti teško, kada ćete se osećati nedovoljno dobrim da biste postigli svoj neki cilj i slabima. Kada gotovo ništa neće imati smisla. Bićete pod uticajem pogrešnih vrednosti, osoba i nekih svojih ćudljivih misli. Nesigurni, pogubljeni i samokritični, a često i bez imalo samopouzdanja. Neke ćete takve trenutke prizvati sami, neke ćete dopustiti da vam drugi nametnu. Ali i kada je tako, pokušajte samo zadržati pogled u istom smeru gde ste ga držali pre tih "spuštalica" u vašem životu", započela je Jelena objavu.

"Koliko god bilo teško, rešite se sviha koji vas spuštaju, bilo da su to osobe ili vaše misli, sumnje i vaši demončići. Rešite se svega što ne puše u vašem smeru i gledajte napred. Kažu vam da ne možete? Dokažite im suprotno. Mislite sami da ne možete? Dokažite sami sebi da možete. Ciljevi su često varljiva stvar. Dođu, pa se zamagle, niknu novi ili nastane tajac. Kako god, nemojte srljati, čekajte, sve će vam ubrzo biti kristalno jasno. A onda kada se na horizontu pojavi ta slika, projekcija vaših želja i misli, zakoračite, zaplivajte, zatrčite se, zaveslajte i ne zaboravite da se okrenete i osmehnuti svemu što ostaje iza vas. Onima koji ostaju iza vas, poželite im sreću i samo pičite napred. Sve što je iza vas, s razlogom je iza", zaključila je Jelena.

Ona na Instagramu deli i recepte svojih obroka:

Doručak 1 Kefir 1 kašika jogurta 1/2 banane (velike) 3 cela oraha Šaka šumskog voća 1/2 merice proteina od čokolade Malo kokosovih mrvica

Ručak

1 tortilja * Pileća prsa pečena na masnom papiru, međutim može i gril tiganj ili običan tiganj sa malo kokosovog ulja * Zelena salata * Dresing crvene paprike, beli luk. U dresing sam jos dodala malo slanutka, sveži krastavac i luk.

Večera * Matovilac * Mini paradajz * Indijski oraščić * Pileća prsa šunka * Malo slanog sira * Proteinska mala pogačica prepecen na tiganju

* sirće *ulje

Nemojte ići na spavanje gladni, nikad!

Kurir.rs/24sata.hr/Foto Printscreen/Instagram