Foto: Kurir sport/Nemanja Ilić

NEVERICA MEĐU CRNO-BELIMA

ŠOK U TABORU PARTIZANA! Jedan od najboljih na pripremama doživeo povredu: Evo koliko će morati da pauzira! (KURIR TV)

Jedan od igrača Partizana koji je možda i najviše pokazao na letnjim pripremama Nikola Lakčević, doživeo je povredu na jučerašnjoj pripremnoj utakmici sa ekipom Beltinaca.

Fudbal
> 13:39h

Od specijalnog izveštača Kurira iz Slovenije – Nemanje Ilića.

Lakčević je utakmicu sa slovenačkom ekipom Beltinci napustio dosta ranije od ostalih, uz veoma bolnu grimasu. U pvi mah delovalo je da je povreda ozbiljnije prirode, međutim, na današnjem jutarnjem treningu ispostavilo se da je sve bilo prividno, samo jak trenutni bol.

Doktor crno-belih Sead Malićević otkrio nam je vrstu i težinu povrede veznjaka Partizana kao i koliko će morati da puzira.

’’Reč je o lakšem istegnuću primicača, bol je samo bio trenutan i jak. Dobro je da ne mora na snimanje i srećni smo rezultatima današnje individualnog treninga. Nikolina pauza ne bi trebala da bude duža od dan ili dva, pa ga već u petak verovatno možemo očekivati na treningu,’’ rekao je on.

foto: Kurir sport/Nemanja Ilić

Svi su u Partizanu odahnuli kada su čuli ove reči doktora Milićevića , pa se i raspoloženje ekipe na jutarnjem treningu drastično popravilo posle ovh lepih vesti.

Lakčević je na jučerašnjoj pripremnoj utakmici sa ekipom Beltinaca postigao čak i pogodak, ali povreda ga je sprečila da duže ostane u igri i pokaže sve svoje kvalitete slovenačkoj publici.

Prvi trening sa ekipom odradio je jutros i Omar Sadik koji će u popodnevnim časovima biti i zvanično predstavljen javnosti.

Podsetimo, Partizan je juče odigrao svoju prvu utakmicu u okviru drugog dela priprema u Sloveniji, a već za dva dana ih očekuje nova provera sa ekipom Olimpije u Ljubljani.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: