Foto: Čitalac 24sata.hr

velika akcija u zagrebu

RAZBIJENA BANDA U ZAGREBU: Specijalci sa fantomkama presreli kola i izvukli vozača! Jedan od uhapšenih bacao drogu kroz prozor, rasula se svuda po putu! (FOTO, VIDEO)

Desetak specijalaca s fantomkama u Zagrebu je presrelo "BMW" i iz njega izvuklo vozača.

Hrvatska
> 13:00h

"Začuo se udarac auta ie vrisak. Specijalci su blokirali put izbacili ženu sa sa mesta suvozača. Muškarac je stajao sa strane. Vrištala je dok ju je policija odvozila u kombiju", rekao je jedan očevidac.

foto: Čitalac 24sata.hr

Dok ga je policija privodila, jedan od osumnjičenih je pokušao da se reši droge koju je imao kod sebe pa ju je izbacivao iz automobila. Kesice s drogom su se rasule po putu.

foto: Čitalac 24sata.hr

Hrvatski mediji prenose da je u toku velika policijska akcija razbijanja kriminalne organizacije.

foto: Čitalac 24sata.hr

Uključene su i specijalna i interventna policija. Osim u Zagrebu, bilo je i više hapšenja na Rabu. Osumnjičeni se navodno dovode u vezu s paljevinama automobila vodećom ljudima Dinama.

Među uhapšenima su i dva mlađa pripadnika "knežijske grupe" Tomislav Sabljo (37) i Goran Vidović (39). Goran Vidović, je kao i Đorđe Vuletić bio pod istragom zbog napada na novinara Jutarnjeg lista i uhvaćeni su u akciji "Šok 3".

Vidović je hapšen i krajem septembra 2018. godine sa čak 52 kilograma marihuane.

Sablju je do sada policija triput hapsila, poslednji put u aprilu 2018.

Prvo zbog krađe automobila, a zatim zbog preprodaje poluautomatske puške, a 2018. godine je ponovo uhapšen i prijavljen zbog pokušaja protivpravne naplate 3500 evra.

Kurir.rs/24sata.hr/Jutarnji list Foto: Čitalac 24sata.hr