Foto: Printscreen/Index.hr

detalji napada

ISPOVEST BRUTALNO PRETUČENOG KONOBARA IZ HRVATSKE: Jedan mi je s leđa razbio flašu o glavu, nisu birali čime će me udarati

Konobara noćnog kluba u Slatini grupa mladića brutalno je pretukla 29. juna na radnom mestu. Sa teškim povredama je završio u Opštoj bolnici u Virovitici, iz koje je u petak otpušten kući...

Hrvatska
> 09:36h

"Grupa mladića koja je slavila rođendan počela je da zviždi za mnom. Odgovorio sam im da nisam pas da na to reagujem. To je bio povod da mi u glavu doleti pepeljara. Potom su me okružili i počeli su da me udaraju", sa gađenjem se prisetio Danijel Relatić (22).

"Jedan mi je s leđa razbio flašu žestokog pića o glavu. Nisu birali čime će me udarati", kaže Danijel za 24sata.hr.

Na njegovom licu su licu vidljive masnice i tragovi brutalnog premlaćivanja. Kaže da su ga udarali sa svih strana. U odbranu mu je priskočila tri godine mlađa sestra, koja se tu noć nalazila u lokalu.

foto: Printscreen/Index.hr

Ubrzo se iz grupe od sedam napadača izdvojio mladić koji je pokušao da ga zaštiti i koji se sukobio sa ostalima iz društva koji nisu pokazali nimalo milosti prema slabijem u odnosu na njih.

"Najviše mi je smetalo pasivno ponašanje vlasnika kluba koji se šetao lokalom i ih molio da prestanu umesto da ih energično spreči", tvrdi Danijel za 24sata.hr.

Nakon osam minuta batina klonuo je na sto. Vlasnik ga je izveo iz lokala i smestio u kola Hitne pomoći koja su ga odvezla u bolnicu. U noćnom klubu radio je tri nedelje i kaže da se na posao ne misli da se vraća.

foto: Profimedia

U javnost je, priznaje, istupio samo sa jednim ciljem, a to je da se nasilju stane na put. Snimak brutalne tuče proširio se i društvenim mrežama, pa je 24sata.hr potražio vlasnika slatinskog kluba. Samo je rekao da odgovore da se odgovori potraže kod merodavnih.

U PU virovitičko-podravskoj potvrdili su napad na mladića i rekli da kriminalističko istraživanje još traje i da ne mogu da iznose više informacija.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Screenshot