Foto: Nemanja Nikolić

humano

BESPLATNO LETOVANJE 12. GODINU ZAREDOM: Željko Mitrović klince iz Zvečanske poslao na more

Društvo

Vlasnik kompanije "Pink Media Group" Željko Mitrović dvanaestu godinu zaredom obezbedio je besplatno letovanje za decu iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine iz Zvečanske ulice u Beogradu.

foto: Nemanja Nikolić

Humani gest je organizovan u saradnji sa direktorom centra Zoranom Milačićem, a današnjem ispraćaju klinaca na letovanje ispred centra u Zvečanskoj pored Mitrovića i Milačića prisustvovao je i Zoran Đordević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

foto: Nemanja Nikolić

I ove godine, 120 mališana je otišlo na more ili na planinu, a pred svoje nezaboravno putovanje

foto: Nemanja Nikolić

Željko Mitrović im je podelio paketiće i koverte sa džeparcem.

foto: Nemanja Nikolić

- Ono što je nama jako važno je što Željko Mitrović uvek obezbedi destinacije koje su luksuzne i vrlo često nedostupne našoj deci. Takvo letovanje je jedno veliko iskustvo za decu i dosta im znači kasnije kada odrastu i započnu samostalan život. Oni su prepuni utisaka, to je jedan sjajan doživljaj za njih i kada se vrate raduju se da podele iskustva sa letovanja sa nama - kazao je za Kurir Zoran Milačić, direktor Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine.

foto: Nemanja Nikolić

Naš sagovornik dodaje da će ove godine 80 dečaka i devojčica biti smešteno u luksuznom hotelu "Delfin" u Bijeloj u Crnoj Gori, dok će 40 dece sa smetnjama u razvoju ići na planinu Rudnik jer su vaspitači i zdravstveno osoblje procenili da će njima više prijati boravak u takvoj sredini.

foto: Nemanja Nikolić

(Kurir.rs/A. S. B.)