Foto: Čitalac Kurira

Vetar je čupao i lomio drveće, a iza je ostajala pustoš...

ČITALAC KURIRA MILOŠ JAVLJA! PUKLO DRVO U PANČEVU: Pogledajte strašne posledice sinoćnje oluje (FOTO)

Srbija
> 12:16h

BEOGRAD - Čitalac Kurira Miloš poslao nam je jutros fotografije sinoćnjeg snažnog nevremena koje je zahvatilo Pančevo. Vetar je čupao i lomio drveće, a iza je ostajala pustoš...

FOTO: Čitalac Kurira
FOTO: Čitalac Kurira
FOTO: Čitalac Kurira
FOTO: Čitalac Kurira

Ekipe Javnog preduzeća "Putevi Srbije" angažovane su od sinoć na raščišćavanju svih putnih pravaca na kojima je oluja oborila stabla i biće na terenu sve do normalizacije saobraćaja na svim putevima, saopšteno je iz te kompanije.

foto: Čitalac Kurira

Podsetimo, nevreme koje je sinoć zahvatilo zapadni i istočni deo Srbije prouzrokovalo je obilne padavine praćene gradom, a olujni vetar je oborio mnoga stabla na državnim i lokalnim putevima.

Nevreme je bilo praćeno kišom, vetrom i grmljavinom.

U Novom Sadu vetar je lomio drveće, u Beogradu je padao jak pljusak, skoro cela Loznica ostala je bez struje, a u Šapcu se srušio deo fasade zgrade, ali nema povređenih.

U Novom Sadu je padao grad veličine lešnika, a fotografije koje su Novosađani podelili na društvenim mrežama, pokazuju da se od jačine kiše skoro ništa nije videlo. Vetar je gurao kontejnere, savijao granje i lomio inventar u baštama kafića.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Čitalac Kurira Miloš Mrkonjić)