Foto: Dragan Kadić

EKSKLUZIVNO

ŠOK! MUŽ TANJE SAVIĆ LEČI SE OD DROGE?! Ovako je naručivao narkotike, pevačica ne zna šta ju je snašlo...

Stars
> 13:16h

Tanja Savić vratila se na muzičku scenu u velikom stilu, ali u privatnom životu prolazi kroz najgori period dosad! Posle dugogodišnjih problema sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je bio zavisan od narkotika, morala je da donese tešku odluku! On se, prema saznanjima Kurira, već neko vreme nalazi na lečenju u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Čišćenje organizma

Dušan je smešten na kliniku specijalizovanu upravo za bolesti zavisnosti. Detalje njegovog lečenja ekskluzivno za Kurir ispričao nam je izvor blizak pevačici.

- Tanja je insistirala na lečenju. Zbog droge su često imali probleme, ona to više nije mogla da podnese. Budući da je Dušan bez previše ubeđivanja pristao na lečenje, proces je brzo započeo i evo traje već nekoliko nedelja - kaže naš sagovornik i opisuje kako izgleda terapija kojoj je podvrgnut Jovančević.

- U Dušanovom lečenju ima nekoliko faza, nisam stručan s terminima pa ne mogu da detaljno objasnim. U pitanju je nekakvo čišćenje organizma od narkotika, čišćenje krvi, detoksikacija organizma, zatim audio-video terapija kojom se zavisniku stvara averzija prema drogi, farmakološka terapija, to znači da će piti lekove, ali i razgovori s psihijatrom. Mora da se uspostavi normalan san, apetit, metabolizam, imunitet, a onda sledi sagledavanje realnosti, uočavanje svojih grešaka. Na kraju mu se ugrađuje blokator, pa droga više nema nikakvo dejstvo ukoliko Dušan krene da je konzumira, ili mu se sloši - kaže izvor.

On dodaje i da je Jovančević u obavezi da nakon vremena provedenog na klinici, što je u proseku dva do tri meseca, redovno da se javlja psihijatru i da dolazi na razgovore. Inače, otkrio nam je i da Tanja svog supruga redovno posećuje, zajedno s decom.

foto: Damir Dervišagić

Viđa decu

- Dva puta nedeljno su dozvoljene posete, a Tanja dolazi redovno. Vodi i sinove kako bi viđali tatu, a pošto je to dobro opremljena klinika, deci nije dosadno. Dušan tamo ima svoj apartman, ali i razne aktivnosti - bilijar, bazen, pa se dečaci igraju s njim - kaže izvor.

Kontaktirali smo sa Tanjom, koja nas je, i pre nego što je čula pitanje, uputila na svog PR, rekavši da je na ona na odmoru. Pevačicin predstavnik za medije Filip Belan nije se tokom jučerašnjeg dana javljao na naše pozive.

Zavisnik godinama

OD TANJINIH SARADNIKA TRAŽIO DROGU

foto: Printscreen

Prvi put se Tanjin suprug dovodio u vezu s narkoticima još 2016, kada je Bane Đokić, Savićkin tadašnji PR, objavio prepisku s Dušanom. U njoj se jasno videlo da Jovančević traži od Đokića da mu donese kokain.

- Je l’ imaš nekoga da mi donese tri grama, hajde častiću 50 evra ko donese. Je l’ imaš nekog? - pitao je Tanjin muž, na šta je dobio negativan odgovor.

- Ma odakle mi, je l’ si pametan? Stvarno nemam koga da zovem, niti sam zvao dosad - rekao mu je Bane.

Protiv opijata

DARKU UGRADILI BLOKATOR

foto: Vladimir Šporčić

Darku Laziću je tokom lečenja u banji Selters ugrađen blokator protiv droge i alkohola, implantat naltreksona koji se ugrađuje pod kožu, tačnije ispod stomaka. Ovaj blokator se ugrađuje uz lokalnu anesteziju i neutrališe delovanje opijata. Svako ko pokuša da uzme opijat dok je pod dejstvom naltreksona, neće osetiti nikakav efekat, budući da su mu receptori blokirani.

Oglasio se PR Tanje Savić

"Nemamo nikakav komentar i nećemo se oglašavati povodom toga. Naravno da nije istina".

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Dragan Kadić