Foto: M.S.

USPEŠNA AKCIJA

UHAPSILI PIROMANA IZ NIŠA ALI OVOG ČOVEKA NISU OČEKIVALI! Kada su ušli u njegov stan pronašli su muškarca za kojim su TRAGALI POLICAJCI IZ POLA SRBIJE!

Crna Hronika

Policija je uhapsila mladića M. R. (25) iz Niša zato što je na Vidovdan, 28. juna zapalio mercedes, a onda se vatra proširila i na obližnje parkiran hjundai u Ulici Svetozara Markovića u Nišu.

On se tereti za krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

- Sumnja se da je on 28. juna ove godine u ulici Svetozara Markovića u Nišu zapalio mercedes, sa kog se požar proširio na još jedno vozilo. U iznajmljenom stanu u kom je osumnjičeni boravio, pronađen je F. V. (27) iz Aleksinca, za kojim je bilo raspisano sedam poternica. Za njim su tragale policijske uprave Vranje, Pančevo i Niš, zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela, a za njim je bila raspisana i poternica zbog izdržavanja kazne zatvora, pa je predat u Kazneno-popravni zavod u Nišu, saopštili su u policiji

Osumnjičenom M.R. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Kurir.rs/M.S.