REVANŠ PRVOG KOLA KVALIFIKACIJA ZA LIGU EVROPE

BRĐANI U JEREVANU BEZ OPUŠTANJA: Evo kako je trener Čukaričkog oduševio Jermene (KURIR TV)

Trener fudbalera Čukaričkog Aleksandar Veselinović rekao je danas da njegova ekipa u revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Banantsa ulazi sa željom da ostvari pobedu, iako iz prvog meča ima prednost od tri gola.

Fudbal
> 17:24h

Od specijalnog izveštača Kurira iz Jerevana - Miloša Bjelinića

"Očekujemo kvalitetnu utakmicu. Zaboravili smo šta se dešavalo u prvom meču. Rekli smo već da će se ovaj dvomeč rešavati posle poslednjeg sudijskog zvižduka u Jerevanu. Drago mi je što i igrači tako razmišljaju. U meč ulazimo sa težnjom da ostvarimo pobedu", rekao je Veselinović novinarima u Jerevanu.

Čukarički će sutra od 19 časova po lokalnom vremenu, a od 17.00 po srednjeevropskom gostovati Banatsu u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Gledaćemo da anuliramo kvalitete protivnika. Drago mi je što smo u analizi uvideli da smo imali situacije vrlo neprijatne za nas, iako je rezultat drugačije govorio. U ovaj meč ulazimo spremni i sa motivom da dobijemo utakmicu", rekao je on.

Utakmica u Jerevanu, koji je na približno 1.000 metara nadmorske visine igraće se na temperaturi većoj od 30 stepeni Celzijusa.

"Dočekala nas je tropska temperatura, ali kako će biti nama, tako će biti i protivniku. Tačno je do da je ova ekipa mlada i da nema iskustva u međunarodnim utakmicama, ali tako je bilo i u prvom meču... Sve smo uradili da se pripremimo i osvežimo za revanš. Potrošnja je bila velika. Verujem da ćemo uspeti da prebrodimo nadmorsku visinu i vrućinu", rekao je Veselinović.

On je ponovio da Čukarički u utakmicu protiv Banantsa ima interes da osvari klupske ciljeve, ali i da bi za srpski fudbal bilo "jako dobro" da se ostvari pobeda i dodatno poboljša koeficijent.

Trener "brđana" je oduševio prisutne jermenske novinare, jer im se obratio na ruskom jeziku u znak poštovanja prema domaćinu, koga smatra prijateljskim narodom.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto)