Foto: Starsport©

POČEO SA TERAPIJAMA

IMAM LEUKEMIJU?! Ovako je Siniša Mihajlović reagovao kada su mu doktori saopštili da boluje od OPAKE BOLESTI! (FOTO)

Siniša Mihajlović je oduvek poznat kao beskompromisan borac, kao čovek koji ne zna za poraz, a nije ga slomilo ni kada je saznao da mora da se nosi sa opakom bolešću - leukemijom.

Fudbal
> 13:10h

Kada je saznao da mora da se bori sa opakom bolešću leukemijom popularni Miha nije pao u depresiju, nije očajavao, odmah je krenuo u borbu...

odmah krenuo u borbufoto: EPA / Giorgio Benvenuti

Igračka legenda i trenerski mag sada vodi najvažniju borbu, u subotu je objavio svetu strašne vesti i od tog momenta je krenula bitka. Mihajlović je i u svom stilu otkrio kako je reagovao kada je saznao strašne vesti:

- Kako sam reagovao kad su mi rekli od čega sam bolestan? Najpre nisam mogao da poverujem. Pomislio sam da je neka zajebancija - kao iz topa rekao je Miha za Sportski žurnal.

foto: Pritnscreen

Bez obzira na protivnika za Mihu postoji samo jedno rešenje.

- Nema predaje! Boriću se. Svom snagom. U napad, pa šta bude - iskren je srpski strateg.

foto: Profimedia/Printscreen

Sinišu prvo čekaju detaljne analize, koje će precizno utvrditi u kakvom je pacijent stanju. Potom terapije koje će trajati nedeljama sa kraćim pauzama tokom kojih će biti procenjivano kako organizam reaguje. U najboljem scenariju, Mihajlović bi ponovo na terenu mogao da bude kroz tri meseca.

kurir.rs / Sportski Žurnal

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: