Foto: Pritnscreen

SPLIĆANI ISPALI IZ EVROPSKOG TAKMIČENJA

HAOS U SPLITU: Navijači Hajduka posle nestvarne evropske BRUKE uleteli na teren kako bi se OBRAČUNALI SA FUDBALERIMA! IGRAČI BEŽALI GLAVOM BEZ OBZIRA! (VIDEO)

Fudbaleri Hajduka iz Splita eliminisani su iz kvalifikacija za Ligu Evrope posle šokantnog poraza na svom terenu od ekipe Zire sa 1:3, a posle meča na Poljudu nastao je pravi haos.

Fudbal
> 08:28h

Prvi meč okončan je pobedom hrvatskog tima za 2:0, pa se posle vodećeg gola domaćina već u 7. minutu meča očekivala rutinska pobeda Hajduka, ali onda se sve pormenilo iznenada.

Izjednačila je Gzira u 57. minutu pogotkom Džefersona, a kada je u 69. gostujući tim poveo preko Hameda Konea nikome na stadionu nije bilo svejedno. I taman kada se činilo da će Splićani odoleti pokušajima ekipe sa Malte, Kone je u šestom minutu još jednom zatresao mrežu i eliminisao Hajduk.

To je bila inicijalna kapisla da se navijači Hajduka iz Splita sjure na teren i obračunaju sa igračima i stručnim štabom!

Prema pisanju hrvatskih medija, oko tridesetak navijača koji su probili tartan stazu, pokušali su da dođu i do svečane lože sa upravom kluba, ali se sve na kraju završilo na verbalnim uvredama.

Igrači su glavom bez obzira pobegli u tunel!

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: