Foto: Profimedia

posledice alkoholizma

PLEJBOJEVA ZEČICA PILA JE VOTKU PO ČITAV DAN, A ONDA JE KISELINA POČELA DA JOJ NAGRIZA KOŽU: Ono što je doživela ni neprijatelju da poželiš (UZNEMIRUJUĆE)

Plejbojeva zečica Džesika Landon (37) pila je votku 24 sata dnevno dok kiselina iz urina nije počela da joj izjeda kožu.

Planeta
> 15:06h

Ona je bila zavisna od alkohola već u 26. godini, a tvrdila je da je zavisnost stekla jer je dadilja zlostavljala kada je imala samo pet godina.

"Pila sam u ‘ormanu’, daleko od pogleda drugih i to od samog početka. Retko bih pila na zabavama ili u javnosti. Alkohol je bio čarobni lek koji sam tražila, jedina stvar koja me mogla osloboditi nemira, panike i srama koji sam osećala iznutra”, ispričala je ona.

Sa 19 godina počela je da se bavi modelingom i pozira za "Plejboj" i “Perfekt 10”. Kaže da je sa 24 počelo njeno koketiranje sa alkoholom. Došla je u stanje kada bi ležala na podu i nije mogla da ustane. Tada se dogodilo najgore. Ležala je i urinirala po sebi, a kiselina iz mokraće je počela da joj izjeda kožu.

"Ležala sam na podu, gotovo sam se napila do smrti. Bila sam nesposobna da ustanem i koristitim toalet jer sam bila preslaba i atrofirana pa sam mokrila po sebi više od mesec dana na istom mestu. To se dogodilo kada sam živela na tavanu bivšeg dečka. Bila sam sama. Kiselina je izjela moju kožu kod kukova i leđa, što je na kraju izazvalo infekciju krvnih zrnaca. Znala sam da ću brzo umreti i postala očajna. Nazvala sam bivšeg i molila za pomoć. Odmah se pojavio sledećeg jutra sa kolima hitne pomoći”, priseća se Džesika.

Zbog svega što je prošla sada Jessica pomaže drugima. Alkohol nije pila od 2014. godine.

(Kurir.rs/Net.hr/Foto: Profimedia)