Foto: Saša Pavlić

SPEKTAKULARANO

SPAVAŠ LI MIRNO DEJANE SAVIĆEVIĆU?! Srbi odbili da igraju protiv albanskog kluba sa Kosova, tim im pružio punu podršku! Jedno veliko BRAVO za Slovan iz Bratislave!

Srpski fudbaleri Aleksandar Čavrić i Dejan Dražić te pomoćni trener Vladimir Radenković odbili su da igraju za Slovan protiv kosovskog Feronikelija, u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Klub iz Bratislave razumeo je njihovu odluku.

Fudbal
> 12:36h

"Slovan poštuje odluke igrača i trenera, pa tako Čavrić, Dražić i Radenković neće učestvovati protiv Feronikelija. Molimo navijače da takođe poštuju ovu činjenicu i njihove odluke, iako situacija nije prijatna za sve", saopštio je klub.

foto: Foto: Fss.rs

Slovan sutra dočekuje Feronikeli u Bratislavi, dok je revanš u Prištini za šest dana.

Podsetimo, slična situacija bila je i sa srpskim fudbalerima i selektorom Tumbakovićem, koji su nastupali za reprezentaciju Crne Gore kada je trebalo da igraju u kvalifikacijama sa selekcijom tzv. Kosova. Nakon što su odbili da igraju na tom meču, Savez sa Dejanom Savićevićem na čelu uručio je neopozive otkaze i momentalno su izbačeni iz reprezentacije Crne Gore. Ljubiša Tumbaković je nekoliko dana kasnije promovisan kao selektor reprezentacije Srbije.

foto: Starsport©, Dragan Kadić

Legenda Zvezde Dejan Savićević kasnije je za ovaj bojkot optužio navijače i predsednika crveno-belih Zvezdana Terzića.

Povodom ove informacije na društvenim mrežama pojavili su se razni komentari, a jedan od najčešćih bio je: Spavaš li mirno Dejane Savićeviću?!

Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: