Foto: Printscreen: Youtube/Channel 4 News

HIT

SVAKA SLIČNOST JE SASVIM SLUČAJNA: Svi bruje o Džonsonu i Trampu, a sada se oglasio i Borisov otac! Evo zašto smatra da će se njih dvojica dobro slagati! (VIDEO)

Velika Britanija dobija novog premijera. Boris Džonson je oduševio američkog predsednika Donalda Trampa, sa kojim deli temperament, ali i vizualni zaštitni znak - frizuru.

Planeta
> 12:42h

"Čestitam Borisu Džonsonu što je postao lider Konzervativne stranke i budući premijer Ujedinjenog Kraljevstva. On će biti sjajan!", napisao je na Tviteru američki predsednik Tramp nakon što je Džonson u 'okršaju' protiv Džeremija Hanta skupio je 92.153 glasa, dok je Hant dobio 46.656 glasova.

Tramp je, piše CNN, često hvalio Džonsona kao prijatelja. A i Džonsonov otac Stenli našao je sličnost između svog sina i američkog predsednika.

"Imaju iste frizure. Mislim da će se dobro slagati. Biće važno sagraditi mostove sa Amerikom nakon Bregzita", komentarisao je Džonsonov otac.

Sličnost u frizurama je očigledna, što često može da se pročita u medijima i na društvenim mrežama. Zbog toga mnogi misle da je ovo stvarno početak jednog divnog prijateljstva.

Kurir.rs/24sata.hr/CNN

Foto: Printscreen/Youtube