Foto: Printscreen/Instagram

ISKRENO

OSTALA JE ISTA KAKVA JE BILA I U RIJALITIJU: Kija Kockar otkrila šta se promenilo od kada je odnela POBEDU, a onda progovorila o NOVOM DEČKU!

Stars
> 21:41h

Kristina Kija Kockar uživa na crnogorskom primorju, pa iako mami uzdahe muškaraca, nju to ne zanima.

Pevačica je priznala da ima novog dečka, ali još ga neće predstaviti javnosti.

foto: Printscreen/YT

"Uvek sam srećna i ispunjena. Novi dečko me ispunjava, ispunjavamo se međusobno. Ne traje dugo, ne bih detaljisala o svom privatnom životu jer smatram da nema potrebe", rekla je Kija, a potom se osvrnula na činjenicu koliko joj se život promenio nakon eksponiranja pred kamerama.

"Sad sam srećnija nego kad sam tek napustila rijaliti. Sada sam i svesnija, tada sam bila više euforična i nisam znala šta me snašlo. Prošlo je godinu dana i doživela sam dosta lepih stvari, neprijatnosti, izdaja od prijatelja, saradnika i bliskih ljudi. Sve se promenilo, postala sam svesnija, stabilnija i došlo je sve na svoje. Ljudi su spoznali kakva sam, prvenstveno mislim na ljude koji rade oko mene. Nekad nije sve tako kako se čini i nije život Instagram. Ja sam onakva kakva sam bila 24 časa dnevno u "Zadruzi", samo što sam opuštenija jer nema kamera i sa boljim uslovima. U principu sam ista osoba i nisam se promenila. Možda drugim ljudima zvučim drugačije sada nego pre, ali to je zbog okolnosti", izjavila je Kockareva.

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: