Foto: Printscreen: Youtube/ILTV ISRAEL DAILY

PORAVNAVANJE RAČUNA

KRVAVI MAFIJAŠKI OBRAČUN U MEKSIKU: Žena ubila dvojicu poznatih izraelskih kriminalaca! Policiji rekla da je to zločin iz strasti, oni veruju da je smrt članova podzemlja naručena! (VIDEO)

Žena sa plavom perikom osumnjičena je za ubistvo dva istaknuta pripadnika izraelskog podzemlja u restoranu u Meksiko Sitiju.

Planeta
> 12:57h

Alona Azulaja (41) i Benjamina Ješuruna Sutčija (44) ubila je u sredu žena koja je nakon hapšenja rekla da je reč o "zločinu iz strasti", javlja BBC.

Policija, međutim, istražuje pozadinu zločina ne bi li utvrdila da je reč o "poravnavanju računa" između dve međusobno suprotstavljene kriminalne grupe.

"Zločin iz strasti odbačen je kao motiv ubistva. Jučerašnji zločin naveo nas je na pokretanje istrage o međusobnom suparništvu između dve zločinačke grupe", potvrdila je portparolka tužilaštva Ulises Lara.

Mafijaški obračun?

Izraelska ambasada u Meksiku izjavila je da su oba ubijena muškarca imala kriminalne dosijee u Izraelu i Meksiku, i da je Sutči bio poznat u izraelskom kriminalnom miljeu.

Policijski izvori govore da nema sumnje kako je reč o ubistvu naručenom od drugog Izraelca.

Žena koja je izvršila ubistvo i pokušala da pobegne sa mesta zločina, a koju su meksički mediji imenovali Esperansa N, rekla je da je muškarce napala usled romantične veze na društvenim mrežama koja je otišla u pogrešnom smeru.

Policija istražuje moguću povezanost sa trgovinom drogom, prodajom oružja i pranjem novca i veruje da je žena radila sa najmanje tri saučesnika.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Printscreen/Youtube