Foto: Profimedia

PA KAKO, ČOVEČE

ZARADIO JE 100 MILONA DOLARA, A SADA PAS NEMA ZA ŠTA DA GA UJEDE! Problematičnu zvezdu proganjaju zbog VIŠEMILIONSKIH DUGOVA!

Veliki NFL as, Adrian Peterson, uspeo je da izgubi sve što je za 12 godina izuzetno uspešne karijere stekao. I ne samo to, sada ga jure zbog milionskih dugova!

Ostali sportovi
> 13:24h

Ova problematična 34-godišnja zvezda američkog fudbala u karijeri je zaradila čak 100 miliona dolara. Bilo je za očekivati da će kada ode u penziju uživati u luksuzu, međutim, on je sve izgubio i upao u ozbiljne finansijske probleme.

foto: Profimedia

Peterson ne može da vrati 5,2 miliona dolara koje je pozajmio, pa ga je kompanija koja mu je izašla u susret tužila na sudu. Suočava se sa još tri tužbe u iznosu od 6,6 miliona dolara, a kreditorima duguje još tri miliona.

"Zbog sudskih procesa koji su u toku, ne mogu da zalazim u detalje, ali ću reći da je Adrian verovao pogrešnim ljudima i oni su ga iskoristili", rekao je njegov advokat.

Ovo nije prvi put da fudbaler ima problema sa zakonom. Bio je u centru skandala kada je procurilo u javnost da je svojg četvorogodišnjeg sina istukao drvenim prutom i naneo mu rane po nogama, leđima...

foto: Profimedia

Tada se nagodio sa sudom, pa je izbegao zatvorsku kaznu. Kasnije je priznao da i dalje "vaspita" sina koristeći kaiš.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: