Foto: AP

ŠTETA!

FILIP BIO NADOMAK SENZACIJE, ALI IPAK IZGUBIO: Krajinović razbijao Zvereva usred Hamburga, a onda se desio neverovatan preokret (VIDEO)

Srpski teniser Filip Krajinović izgubio je od Nemca Aleksandra Zvereva u polufinalu turnira u Hamburgu - 6:2,5:7, 2:6!

Tenis
> 18:14h

Krajinović, 58. na ATP listi, bio je na korak od velikog iznenađenja u duelu sa petim teniserom sveta i to u njegovom rodnom gradu, ali je od gotovog napravio veresiju!

Zverev se nalazi u specifičnom trenutku kako života tako i karijere, jer se sudi sa svojim bivšim agentom Patrisijom Apejom, a nedavno se i razičao sa trenerom Ivanom Lendlom. Međutim, uspeo je da pronađe snage da sa ivice poraza dođe do neverovatnog preokreta.

Srbin je dominirao, napravio ukupno tri brejka, dva u prvom i jedan u drugom setu i poveo 6:2, 5:3, a onda je servirao za trijumf.

Međutim, Zverev je uspeo da napravi brejk, što je bio početak njegove strašne serije.

U poslednjem, odlučujućem setu, Filip nije ličio na sebe. Zverev je ranim brejkom stigao do prednosti koju je do kraja meča lako sačuvao.

Nemac će se u polufinalu sastati sa Nikolozom Basilašvilijem iz Gruzije, koji je u četvrtfinalu bio bolji od Francuza Žeremija Šardija 6:2, 6:3. Basilašvili je 16. igrač sveta.

Turnir u Hamburgu je iz kategorije ATP 500, a nagradni fond mu je 1,7 miliona evra.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: