Foto: GSS Široki Brijeg

čišćenje pošlo po zlu

STRAVIČNA TRAGEDIJA ŠOKIRALA HERCEGOVINU: Brat i sestra se otrovali gasom pokušavajući da izvuku muškarca iz bunara!

Dve osobe su stradale od posledica trovanja gasom u mestu Dobrkovići kod Širokog Brijega. Kako su potvrdili izvori bliski porodici, reč je o bratu i sestri, a nesreća se dogodila nešto iza 18 sati prilikom čišćenja bunara.

Bosna i Hercegovina

Još nisu poznate okolnosti ove tragedije. Nezvabnično je potvrđeno da je muž nastradale žene takođe pretrpeo teške posledice po zdravlje, ali da nije životno ugrožen.

Radi se o I.C. (1976.) koji je primljen na reanimaciju i anesteziju u bolnicu u Mostaru. Brat i sestra su preminuli tokom transporta u vozilu Hitne pomoći.

U akciji spašavanja sudjelovali su i pripadnici Gorske službe spašavanja Široki Brijeg, koji su na Facebooku izvijestili da je jedan od preminulih bio njihov član.

" Na žalost dve osobe su preminule dok je jedna stradala osoba u bolnici. Na terenu su bili i pripadnici PU Široki Brijeg. Jedan od stradalih je član našeg planinarskog društva, druga osoba njegova sestra, jednostavno jako tužan i potresan dan!" - napisali su na svom Fejsbuk profilu pripadnici Gorske službe spašavanja.

Kurir.rs/Klix.ba

Foto GSS Široki Brijeg