Foto: Printscreen/Instagram

tuga do neba

LJUBAV NE UMIRE! Neutešna misica POSLALA TAJNU PORUKU preminulom ocu svog deteta! Rana posle godinu dana BOLI JOŠ JAČE! (FOTO)

Stars

Sanji Papić sudbina je zadala težak udarac kada je izgubila ljubav svog života, poznatog beogradskog advokata Dragoslava Mišu Ognjanovića.

Bivša misica je nakon objave poruka bliskih ljudi, objavila i dirljivu fotografiju iz srećnog perioda, kada je uživala sa Mišom i malom Larom. Reči koje je podelila sa pratiocima nema koga nisu pogodile pravo u srce.

"Šaljem ti tajne poruke, dahom noćnih vetrova, a ne znam da li prolaze, pored rajskih vrtova... Sa druge strane jastuka", otkucala je Sanja.

Podsetimo, Papićeva se udala u Parizu u avgustu 2017. godine. Bila je u sedmom mesecu trudnoće kada je izgovorila sudbonosno "da", i nosila je haljinu u boji šampanjca tom prilikom. Porodila se 30. oktobra - datum koji je proglasila najsrećnijim u njenom životu. Naslednicu su ponosni roditelji nazvali Lara, međutim, nisu uspeli zajedno da proslave ni njen prvi rođendan, Mišina iznenadna smrti zadala je najteži udarac nekadašnjoj misici.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs / Foto: Printscreen/Instagram