Foto: Privatna Arhiva

OHRABRUJUĆE

OVO SMO SVI DUGO ČEKALI: Prve Kuzmićeve fotografije iz svog doma! EMOTIVNO (FOTO)

Srpski reprezentativac i igrač Crvene zvezde uživa s porodicom u svom stanu u Beogradu, gde je nastavio kućno lečenje samo dve nedelje posle saobraćajne nesreće

Košarka
> 13:02h

Čovek stena! Pre samo dve nedelje cela košarkaška javnost strahovala je za život Ognjena Kuzmića nakon što je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću u Republici Srpskoj. U tim momentima teško da smo mogli da zamislimo da će srpski reprezentativac i povratnik u Crvenu zvezdu već sada biti skoro potpuno oporavljen. Na sreću, Ognjen nas je sve iznenadio svojom jačinom i voljom.

Najnovija fotografija sa Kuzmićevog Instagram profila dokazuje nam upravo da se košarkaš odlično oseća i da vodi normalan život bez ikakvih posledica. Na slici Ognjen uživa u svom domu s njegovim mezimcima, ćerkicom Milanom i sinom Nikolajem.

Kada danas pogledam Ognjenovo stanje, potpuno neverovatno deluje činjenica da je do pre deset dana ležao u komi sa teškim povredama glave i grudnog koša. Od spoljašnjih povreda ostalo je samo nekoliko ogrebotina, a čak i lice Zvezdinog centra, koje je bilo podvrgnuto operaciji, deluje potpuno oporavljeno.

Osim ekspresnog oporavka srpskog košarkaša, lepe vesti stigle su i iz Republike Srpske, gde se Kuzmićev prijatelj Bogdan Ilić, koji je bio sa njim u „poršeu“, takođe nalazi kod kuće, gde je nastavio lečenje.

Tri godine ljubavi PROSLAVILI GODIŠNJICU

foto: Instagram

Ognjen Kuzmić i njegova supruga Tomiša juče su proslavili tri godine braka. Ovim povodom Kuzmići su na društvenim mrežama podelili zajedničke fotografije, a u večernjim satima uživali su u trenucima samo za sebe.

Čeka se poslednja kontrola DO DALJEG BEZ TRENINGA
foto: Privatna Arhiva

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došla redakcija Kurira, Ognjen Kuzmić moraće da sačeka poslednju lekarsku kontrolu i dozvolu doktora kako bi mogao polako da uđe trenažni proces. Dotad, igrač Crvene zvezde moraće da sačeka s ozbiljnijim naporima i još uvek je nepoznato kada bi mogao da se vrati na teren.

Kurir.rs/Anja Vukašinović Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: