Foto: Profimedia

određen mu pritvor

SRBIN NAPRAVIO HAOS NA MALTI: Pijan u cik zore pucao iz replike pištolja, pa se policajcima predstavio kao Mirko iz Zagreba

Crna Hronika

Srbin Mijailo Drašković, vlasnik jedne prodavnice na Malti, optužen je da je pijan pucao iz replike pištolja u vazduh i u pravcu parkiranog automobila pre dva dana u Zalivu svetog Pavla na Malti. Njemu je određen pritvor.

Drašković je uhapšen po prijavi građana da je pucao iz pištolja. Incident se odigrao u ranim jutarnjim časovima, a uhapšen je oko četiri sata ujutru.

Prilikom hapšenja, Drašković se lažno predstavio policajcima rekavši da se zove Mirko Horvat i da je iz Zagreba, a kasnije je ipak rekao da mu je ime Mijailo Drašković.

Njemu se na teret stavlja nelegalno korišćenje oružja, pijanstvo na javnom mestu, narušavanje mira i uništavanje javnog dobra.

Drašković se izjasnio krivim po svim osnovama, a nadalje bi trebalo da bude utvrđen njegov pravi identitet, kao i to da li su isprave koje ima kod sebe falsifikovane. Ukoliko se ispostavi da jesu, protiv njega će biti podneto više prijava.

Kurir.rs/ Malta Today/ Blic/J. A.

FOTO: Profimedia/Ilustracija