Foto: Pritnscreen/Instagram

PETRA OTVORENO PRIČA O SVEMU

USVOJENA ĆERKA VLADE DIVCA ISKRENO O BIOLOŠKIM RODITELJIMA Petra Divac: Ne znam ništa o njima! Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri (FOTO)

Ćerka jednog od naših najuspešnijih košarkaša Vlada Divca, Petra redovno na svom blogu kači ispovesti iz svog života, a neke itekako pogode pravo u srce.

Košarka
> 12:59h

Usvojena ćerka slavnog košarkaša, Petra Divac živi na relaciji Srbija-Amerika i pre nekoliko godina otvorila je svoj lični blog, gde piše o sebi, članovima porodice, školovanju, kao i o tome kako vidi svet iz svoje perspektive.

foto: Pritnscreen/Instagram

Ne voli mnogo da se eksponira kao ćerka poznatih roditelja, umesto fensi krpica i šminke više je zanimaju motori, a umesto fotki iz ludog provoda - ona na društvene mreže radije kači fotke sa svojom porodicom.

foto: Pritnscreen/Instagram

A ono što javnost najviše zanima jesu njeni biološki roditelji, a post o njima pogađa pravo u srce!

foto: Dragana Udovičić

"Ljudi me često pitaju kako je to imati dve mame i dve tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine", pisala je svojevremeno Petra.

foto: Pritnscreen/Instagram

Proslavljeni sportista Vlade Divac sa suprugom Snežanom ima troje dece - Petru, Luku i Matiju, a 20-godišnju Petru par je usvojio kada je bila šestomesečna beba.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: