Foto: EPA

jezivo

HOROR U LONDONU: Tinejdžer (17) pokušao da ubije dečaka (6)! Gurnuo ga sa 10. sprata galerije, dok je majka vrištala za sinom (FOTO, VIDEO)

Tinejdžer (17) je uhapšen zbog sumnje da je pokušao da danas ubije šetogodišnje dete koje je navodno gurnuo sa platforme 10. sprata u londonskoj umetničkoj galeriji Tejt Modern, saopštila je policija.

Planeta
> 11:05h

Metropoliten policija navela je da su službenici pronašli povređeno dete na krovu petog sprata galerije i da ga je Hitna pomoć odvela u lokalnu bolnicu u kritičnom stanju, navela je policija, preneo je sinoć AP.

U saopštenju se navodi da je 17-godišnjak ostao na platformi 10. sprata sa ostalim posetiocima nakon što je dete palo i da ništa ne ukazuje da ga je žrtva poznavala.

On je zgrabio dečaka iz majčinih ruku, pa ga je gurnuo sa 10. sprata. Majka je odmah počela da viče: "Moj sin, moj sin", a onda je potrčala u pokušaju da ga uhvati.

Policija je tinejdžera uhapsila, a on je za sve okrivio socijalne službe. Sada nalazi u pritvoru i optužen je za pokušaj ubistva.

Pre toga ga je udario jedan od očevidaca, a potom su za zaključali u toalet iz bebezdnosnih razloga.

Kurir.rs/Tanjug/Dejli Mejl

Foto: EPA