Foto: Printscreen Amidži šou

turbulentno

VISOKI OFICIR U PENZIJI SANJA O ĆERKINOJ UDAJI: A Bojan Perić pristao je da se pravi da će da STANE NA LUDI KAMEN! ŠOK DETALJI iz filma Vojna akademija 5!

Pop kultura
> 21:57h

Pre nego što na RTS počne prikazivanje popularne serije, poklonici "Vojne akademije" biće u prilici da avanture svojih omiljenih junaka vide i na velikom platnu. Film "Vojna akademija 5" stiže u bioskope 3. oktobra, režiju potpisuje Dejan Zečević, a za scenario je bio zadužen dramaturg Željko Hubač.

Peti nastavak donosi avanture poznatih junaka, a u priču uvodi i neke nove likove.

foto: Zorana Jevtić

Kapetan Danijel Stošić, kog igra Bojan Perić, posle višegodišnje pauze pokušava da se vrati letenju. Nažalost, vojni psiholog, major Danka Obradović, ne daje mu pozitivno mišljenje jer sumnja u njegov osećaj odgovornosti, s obzirom na njegovu burnu prošlost. Dankin otac Ratko, visoki oficir u penziji, na samrti je, a kako je njegova poslednja želja da mu se ćerka uda, Stošić pristaje da glumi njenog lažnog verenika.

Ceca, koja je godinama nesrećno zaljubljena u svog kolegu s klase Bugija, razmišlja da se pridruži kontingentu Vojske Srbije koji kao deo misije Ujedinjenih nacija i sprema se za odlazak u Mozambik.

Nema sumnje da će i novi nastavak imati uspeha kod publike.

foto: Promo

Kurir.rs/Foto: Printscreen Amidži šou

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: