Foto: Avaz.ba

porodica strahuje da je oteta

U SARAJEVU NESTALA DEVOJČICA (12): Otišla je sa rođakom i nije se vratila kući! Očajna majka moli za pomoć!

Dvanaestogodišnja Selma Osmanović nestala je u nedelju oko 14 časova na području Sarajeva nakon što je izašla sa, kako priča njena majka, punoletnom rođakom Mejrom Osmanović.

Bosna i Hercegovina

"Sigurna sam da su njih dve zajedno. Mejra je odvela. Obe su isto obučene, kupile su istu odeću, šarene helanke i crno-bele majice. Samo moja mala ima bele papuče na nogama, a Mejra patike Najk", priča shrvana majka. Obe, ističe, imaju kosu srednje dužine i vežu je u rep.

Mejra je, prema njenim rečima, pobegla od svog oca iz Živinica. Udavala se nekoliko puta i upravo zbog toga je porodicu nestale devojčice najviše strah. Dvanaestogodišnja Selma, ističe njena majka, nikad pre nije bežala niti je odlazila od kuće, a da se prethodno ne javi.

"Otkako je Mejra došla, nema je nigde, strah me da je negde ne odvede i da joj se nešto ne dogodi", priča vidno uznemirena majka.

Majka priča kako je nestanak devojčice prijavila policiji i socijalnim službama, ali još nema nikakvu povratnu informaciju. Stoga moli sve koji je negde vide da to prijave nadležnim službama.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Avaz.ba