Foto: EPA/ERIK S. LESSER

STRAŠNO

KIRJOS PLJUNUO SUDIJU! Australijanac PODIVLJAO posle poraza od Hačanova: Lomio rekete, psovao arbitra, DOŽIVEO POTPUNI PSIHIČKI SLOM (VIDEO)

Nik Kirjios je ogorčen posle poraza od Hačanova od 6:7(3), 7:6(4), 6:2 i brojnih svađa izvređao je sudiju, a potom i pljunuo na njega.

Tenis
> 13:01h

Posle nekoliko odluka sudije Fergusa Marfija koje se Niku Kirjosu nisu dopale usledile su burne svađe i rasprave, a kada ga je Marfi upozorio za predugačke pauze on se prosto razbesneo.

"To je urnebesno! Koliko traju Rafine pauze? Pokažite mi snimak na kome on poštuje vreme, i povući ću se iz tenisa? Koju igru on igra? Treba mu minimum 20 sekundi dok se pripremi za servis. Ovo je smešno", rekao je Kirjos.

Posle ovog izgubljenog seta, Kirjos je zatražio pauzu kako bi otišao do toaleta, a za to vreme je u hodniku razbio dva reketa i vratio se na teren. Posle meča i pozdrava sa Hačanovim nije uopšte želeo da pruži ruku sudiji već ga je uvredio i pljunuo u njegovom pravcu.

"Ti si je*eno glup, brate", poručio je Kirjos.

Hačanov se nekako neprimetno povukao posle pobede, nakon što je izborio plasman u osminu finala, gde će se sastati sa , dok se Australijanac još dugo posle završetka meča zadržao na terenu u teatralnom "druženju" sa navijačima.

Kirjos će sigurno biti kažnjen zbog, blago je reći, neprimerenog ponašanja, samo je pitanje kolika je to kazna, i da li je uopšte bilo kakva dovoljna da tog mladića natera da razmišli o svom ponašanju i pokuša da se promeni.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: