Foto: Starsport©

Vojvođanski debi

DERBI VODEĆIH: TSC želi da protiv Vojvodine nastavi seriju pobeda na početku Super lige

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole rekli su da žele da nastave sa dobrom igrom i rezultatima sa početka Super lige, ali da očekuju tešku utakmicu sa Vojvodinom.

Fudbal
> 15:33h

"Vojvodina je na svakoj utakmici imala mnogo šansi, dala je mnogo golova, pa zaista očekujem kvalitetnu utakmicu. Oni imaju dobar napadački red, ali i TSC dobre odbrambene igrače. Zaista, oba tima mogu da se pohvale dobrim defanzivcima i ofanzivcima, tako da verujem da ćemo biti ravnopravni protivnici", rekao je Dajan Ponjević na konferenciji za novinare u Bačkoj Topoli.

TSC, koji je ove sezone ušao u Super ligu, ima sve četiri pobede na početku sezone srpskog prvenstva.

Rival u petom kolu biće im novosadska Vojvodina, koja takođe ima maksimalan učinak.

Napadač ekipe iz Bačke Topole Vladimir Silađi je kazao da sledi vojvođanski derbi.

"To su dve ekipe u vrhu, sa četiri pobede iz četiri kola. Očekuje nas težak meč, koji će pokazati koja ekipa je u ovom trenutku bolja", kazao je Silađi.

Pohvalno je govorio o Vojvodini, klubu u kojem je ponikao.

"Očekujem izuzetno tešku borbu, ali mi imamo fenomenalnu atmosferu u klubu i spremni smo za ovu utakmicu", naveo je Silađi.

Trener golmana TSC-a Silard Farago je novinarima rekao da je Vojvodina kvalitetna ekipa koja se dobro pojačala i koja ima trenera koji veoma dobro motiviše svoj tim.

"Vojvodina je u prva četiri kola dala 14 golova, igra dobar, napadački fudbal, i nas sigurno čeka veoma teška utakmica. Ipak, kao i uvek, pokušaćemo da damo svoj maksimum i da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Farago.

Utakmica će se igrati u nedelju od 20.00 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: