Foto: Printscreen/Instagram

STRAŠNO

TAMARU IZNELI SA SPLAVA, IZGLEDALA JE JEZIVO: Đurićeva se našla u OPASNOJ situaciji, a zbog ovoga je PALA U NESVEST!

Stars

Tamara Đurić nedavno se provodila na jednom beogradskom splavu, gde je nastupao pevač Radiša Trajković Đani, a izlazak u noćni provod završio se incidentom.

Kako se saznaje, Tamaru su u nesvesnom stanju u ranim jutarnjim časovima izneli sa splava jer je kolabirala posle žučne svađe njenih bivših momaka.

foto: Sonja Spasić

"Videlo se da situacija nije naivna jer ti momci koji su bili sa jedne i sa druge strane uopšte nisu naivni. Reagovalo je i obezbeđenje, ali se nije previše mešalo, budući da Tamarine bivše iz obe ekipe dobro poznaju vlasnici klubova i obezbeđenja. Đurićka se odmah umešala i pokušala da smiri situaciju koja je, po svemu sudeći, izmicala kontroli. Po njoj se videlo da se uspaničila, a kako i ne bi kada su joj druga ubili u njenom prisustvu od čega i danas vuče traume", kaže izvor i dodaje:

"Kako se situacija pogoršavala i kada su počele da padaju pretnje, Tamara je počela da drhti i na kraju je samo pala. Svi su brzo reagovali i izneli su je na vazduh. Izgledala je jezivo, van sebe je bila kada su je izneli sa splava. Nakon toga se sve smirilo i svi su pokušali da joj pomognu, a nakon ukazane pomoći i udaljavanja od mesta incidenta, Tamara se povratila".

"Ma to su dečaci, malo su se pokačili i moj organizam je odreagovao zbog nekih stvari koje su mi se desile ranije. Dugo nisam izlazila, a po svemu sudeći, i neću još dugo", rekla je Đurićeva.

foto: Printscree Instagram

Kurir.rs/S. Telegraf, Foto: Printscreen/Instagram