Foto: Sonja Spasić

slučaj prijavljen policiji

SUPRUZI VLADIMIRA ĐUKANOVIĆA UKRALI AUTO: Evo šta se nalazilo u automobilu koji je nestao sa parkinga na Banjici!

Politika

Narodni poslanik Vladimir Đukanović se pre nekoliko dana našao na meti lopova.

Naime, sa parkinga na Banjici, koji se nalazi pored zgrade u kojoj živi, ukraden je automobil njegove supruge Maje.

- Pre dva dana smo supruga i ja hteli sa decom da odemo u Pančevo kod njenih roditelja, a kada smo došli do parkinga, njenog automobila nije bilo. U pitanju je reno, star oko sedam godina. Mi smo slučaj odmah prijavili policiji - kazao je Đukanović i dodao da je šokiran zbog ovog događaja.

- Ne mogu da razumem čoveka koji je to uradio. Unutra su bila tri dečija auto sedišta, dečija kolica, pa čak i harmonikice mojih sinova. Kakav je čovek koji sve to vidi i ukrade auto. Zaista mi nije jasno, jer samog automobila ne može mnogo da se ovajdi. Nek' mu je prosto - kazao je poslanik i dodao da su zbog ove krađe najtužniji bili njegovi sinovi jer su ostali bez svoji harmonika.

foto: Sonja Spasić

- Oni su plakali, jer su im harmonike bile u automobilu. Glupo mi je što moram da kažem, ali sumnjam da je ovo neko uradio zato što me mrzi - navodi Đukanović i pita se šta može sledeće da mu se desi.

Narodni poslanik dodaje i da u kraju u kome živi parking nije dobro obezbeđen, pa čak nije ni kako treba osveteljen.

- Meni su na tom parkingu lomili retrovizor, brisače, šoferšajbnu, a mojim komšijama se dešavalo i da im skidaju točkove. Zbog svega toga molim nadležne ako mogu nekako da nam pomognu i da se parking bolje osvetli i da se uvede video nadzor - apeluje Đukanović.

Kurir.rs/Alo