Ilustracija, Foto: Profimedia, Printskrin/Facebook

pauk je uradio svoje

VIŠE NE DOLAZI DA LETUJEŠ U HRVATSKU: Načelnik spustio bahatoj turistkinji koja je parkirala mercedes gde ne sme i mislila da će je nemačke table zaštititi!

Načelnik hrvatske opštine Tisno Ivan Klarin obračunao se sa turistkinjom koja je automobil marke Mercedes ostavila na javnoj površini.

Hrvatska
> 07:18h

"Nemam običaj ovakve stvari objavljivati na Fejsbuku, ali ovaj slučaj naprosto moram. Gospođa je parkirala svoje auto bukvalno u parku, gde je posađena zelena trava i lavanda, cevi od navodnjavanja, ulaz na šetalište... Naravno da joj je pauk uklonio vozilo, slučajno sam se zatekao u obližnjem restoranu na večeri gde me prepoznala i na čistom hrvatskom mi rekla da više nikad neće doći da letuje ovdje... Ja sam joj samo na to odgovorio da je i bolje da više ne dolazi", napisao je Klarin na Fejsbuku.

foto: Facebook /Ivan Klarin

On je objasnio da nije zvao pauka, već je bio u blizini kad je pauk stigao. Radi se o autu nemačkih registracija. Na Klarinov post usledili su komentari koji su osudili postupak vozačice. "Kad bi u Njemačkoj ovako parkirala desilo bi joj se isto i verojatno bi je poslali psihijatru da vide šta joj je sa glavom", glasi jedan.

Kurir.rs/Večernji.hr Foto: Facebook / Ivan Klarin