Foto: Dragana Udovičić

NASILJE

HAPŠENJE U VELIKOM GRADIŠTU: Terali mladiće da im plaćaju piće

Pre nego su ih ostavili na miru, od izmaltretiranih momaka, da bi im vratili ono što su im oteli, tražili su da im daju 60 evra i viski

Crna Hronika

S. G. (22), A. B. (21) i Đ. V. (24) iz Velikog Gradišta uhapšeni su zbog sumnje da su u ponedeljak oteli dvojicu mladića, terali ih da ih voze po gradu, da im plaćaju pića u više ugostiteljskih objekata, a kada su završili sa iživljavanjem, od njih su uzeli lančić, ličnu kartu i 1.400 dinara!

- Pre nego su ih ostavili na miru, od izmaltretiranih momaka, da bi im vratili ono što su im oteli, tražili su da im daju 60 evra i viski - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

On je dodao da su nesrećni momci slučaj prijavili policiji, koja je za nekoliko dana uhapsila osumnjičene nasilnike. - Njima se na teret stavljaju krivična dela protivpravno lišenje slobode i iznuda, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni tužiocu u Velikom Gradištu - rekao je naš sagovornik.

Kurir.rs/J. R. Foto: Dragana Udovičić