ŠTO PRE UHVATITI I PROCESUIRATI POČINIOCE

KUKAVIČKI NAPAD: Crvena zvezda nudi pomoć navijačima napadnutim kod Knina za vreme utakmice sa Jang bojsom (VIDEO)

Fudbalski klub Crvena zvezda je danas ponudio pomoć posetiocima lokala kod Knina, koji su sinoć napadnuti i povređeni dok su gledali TV prenos utakmice tog kluba i pozvao vlasti Hrvatske da što pre otkriju i procesuiraju napadače, izjavio je predsednik Svetozar Mijailović.

Fudbal

"FK Crvena zvezda je duboko razočaran činjenicom da su njegovi navijači u mestu Uzdolje kod Knina napadnuti dok su pratili meč našeg kluba sa ekipom Jang bojs. Crvena zvezda je klub koji se uvek zalagao za fer-plej, a samim tim da svakom navijaču bude dozvoljeno da iskaže svoju navijačku pripadnost. Naš klub ovim putem šalje podršku svim povređenim navijačima i nudi svu neophodnu pomoć, a od nadležnih organa traži da što pre budu otkriveni i procesuirani počinioci ovog kukavičkog napada", navodi se u izjavi Mijailovića dostavljenoj medijima.

Gosti kafića koji su u sredu uveče gledali TV prenos utakmice Jang bojs - Crvena zvezda u mestu Uzdolje blizu Knina napalo je 15 maskiranih osoba, a među napadnutima je bilo žena i dece.

(Beta, Foto: FK Crvena zvezda)