Foto: Screenshot

BRUKA

BANJALUČANIN ŠENLUČIO IZ KOLA, UHAPŠEN EKSPRESNO: Pao na osnovu snimka sa Instagrama (VIDEO)

Policijski službenici PU Banjaluka uhapsili su I.V. (27) iz Banjaluke koji je osumnjičen da je pucao dok se vozio kroz naselje Borik.

Bosna i Hercegovina

"Policijski službenici 27. avgusta su, na osnovu operativnog rada, nedugo nakon saznanja iz video snimka da je nepoznato lice pucalo iz oružja kroz Banjaluku, identifikovali i uhapsili I.V. iz Banjaluke", pojašnjeno je u saopštenju PU Banjaluka.

Kako su dodali I.V. je osumnjičen za krivično delo "Izazivanje opšte opasnosti", jer je 24. avgusta, u popodnevnim časovima, kroz naselje Borik, iz automobila u pokretu, pucao u vazduh.

On je time, kako su dodali iz PU Banjaluka, izazvao uznemirenost i ugroženost po život više građana.

"Tokom rada, identifikovani su i saslušani svedoci, a izvršen je i pretres stana u Banjaluci koji koristi osumnjičeni, gdje je pronađeno i oduzeto oružje koje će posužiti kao dokaz u krivičnom postupku", navedeno je u saopštenju.

Kako nezvanično saznaju Nezavisne reč je o Igoru Vukasoviću.

O svim okolnostima obavješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri, protiv osumnjičenog, dostavi izveštaj za pomenuto krivično delo.

Kurir.rs/Nezavisne Foto: Screenshot