Foto: Starsport©

Odjek žreba za LE

OSTOJIĆ: Mogu reći da sam prezadovoljan žrebom

Fudbaler Partizana Bojan Ostojić rekao je danas da je prezadovoljan žrebu grupe za Ligu Evropa.

Fudbal
> 08:59h

"Mislim da možemo da se nosimo sa ovom grupom. Kako je moglo, mogu reći da sam prezadovoljan", rekao je Ostojić.

Partizan će u Ligi Evropa igrati u Grupi L sa Mančester junajtedom, Astanom i AZ Alkmarom.

"Dosta igrača i ljudi iz uprave su želeli Mančester. Antonio Rukavina, naš reprezentativac igra u Astani i neće biti lako gostovanje. Možemo sa Astanom i Alkmarom da se nosimo, samo se eto malo pribojavamo Mančestera", dodao je Ostojić.

Engleski klubovi često u Ligi Evropa u grupnoj fazi izvode drugi tim, ali Ostojić veruje da koji god sastav bude izveden očekuje tešku utakmicu.

"Veliki klubovi imaju dva tima, ko god izadje na teren daće maksimum i neće biti lako sigurno. Naše komšije su pokazale da mogu da se nose sa Englezima, ne vidim zašto i mi ne bismo mogli", rekao je Ostojić.

Partizan će učešće u Ligi Evropa početi 19. septembra, a tačan raspored utakmica biće poznat za oko tri sata.

"Mančester je ekipa koju svi poštuju i jedan od najvećih klubova na svetu. Sigurno će biti mnogo lepo izaći na teren sa takvim igračima i odigrati dve utakmice. Mislim da će svima to biti veliko uživanje. Što se tiče AZ Alkmara i Astana, ekipe koje nisu tako zvučne kao prva, ali su ekipe koje svake godine igraju Evropu i imaju veliki kvalitet. Mislim da sa njima možemo da se nosimo sa njima", rekao je Saša Zdjelar.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: