Foto: Instagram screenshot

STRAŠNO

ISPREVRTAO SE PA VOZIO NIZ PROVALIJU NA KROVU! Jedva su ga izvukli: Najstarijem nasledniku pokojnog Janketića ŽIVOT JE VISIO O KONCU, a malo ko je za to znao! (FOTO)

Pop kultura

Radomir Janketić, sin pokojnog Miše Janketića koji je danas završio je na odeljenju toksikologije na VMA, ima 42 godine i po zanimanju je policajac.

Uprkos tome što mu je otac bio jedan od najvećih srpskih glumaca, nikada se nije javno eksponirao. Ipak, Radomir je veoma aktivan na društvenim mrežama, i ne krije da su mu automobili i motori velika strast. Jenom prilikoj je na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju smrskanog auta, navodivši da je doživeo saobraćajku, a sebe nazivajući "gospodarom saobraćajnih nesreća" koji je "ovoga puta stvarno na*ebao".

"Ne želim ni da pokušam da budem duhovit, ali sam posle prevrtanja vozio niz provaliju na krovu, ljudi koji su me izvlačili nisu ni slutili da sam živ, kažu - imao si sreće u nesreći po stoti put. Ja bih za početak bar jednu sreću u sreći", prokomentarisao je uz ispod fotografije on.

"Čuo sam da je Radomir u Crnoj Gori i da je policajac. Toliko su jedna obična porodica sa ispravnim stavovima kad sve oko njih nije. Ostali su normalni u ovom ludom vremenu", rekla je jednom prilikom jedna starija gospođa koja živi u zgradi pored porodice Janketić.

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Instagram screenshot