Foto: Promo

MAGNETI ČUVAJU VAŠA STOPALA: Kako da vam noge budu odmorne posle celodnevnog stajanja?

Život

Da li ste znali da je moguće da imate uvek udobnu obuću koja masira sve ključne tačke na stopalima, otklanja umor i poboljšava vaše zdravlje – zahvaljući ultrajednostavnoj, a ultrakorisnoj stvari – pogledajte je OVDE!

Svaka tačka na stopalima povezana je sa određenim organima u vašem telu, tako da masiranjem te tačke direktno otklanjate bol u toj zoni. Zato su tu AKUPRESURNI ULOŠCI!

Oni sada postoje i na našem tržištu i svi koji su ih probali su jednostavno ODUŠEVLJENI! Oni se prilagođavaju svakoj otvorenoj obući i deluju na stopalo akupresurno i magnetima koje imaju u sebi. Reljefasti su i sadrže čak 10 magneta ukupno (po 5 u oba). Oni će vam pomoći da se rešite najrazličitijih problematičnih stanja među kojima su umor, loša cirkulacija, loše varenje, bolovi u stopalima i kičmi, glavobolje...

A gde postoje ti magnetni ulošci? Imate sreće da ste otvorili ovaj tekst i saznali da danas mogu po SPECIJALNOJ CENI od samo 590 rsd da se kupe OVDE ili pozovom na 011/6 888 999! Požurite!

foto: Promo

Sa ovim ulošcima bićete vitalniji, pokretljiviji. Na poleđini se nalaze crtice koje pokazuju kom broju obuće odgovaraju. Da biste dobili adekvatnu veličinu, pre nego što ih postavite u obući makazama isecite do odgovarajuće crtice, kako bi vam ulošci stali u obuću.

Već danas proverite kako izgleda kad vam neko svakog dana masira stopala, gde se nalazi 7000 nervnih završetaka. Učinite nešto dobro za svoje zdravlje - naručite akupresurne uloške sa magnetima po AKCIJSKOJ ceni od samo 590 rsd online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Promo tekst