Foto: Printscreen

HIT

MI SMO MALA ZEMLJA, ALI ZASLUŽUJEMO MAKAR MALO POŠTOVANJA Selektor Crne Gore GRMEO na konfernciji posle meča: Nadam se na će neko snositi posledice za ovakvo suđenje! (VIDEO)

Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Zvezdan Mitrović napravio je pravi haos na koferenciji za medije posle poraza njegove reprezentacije od Novog Zelanda rezultatom 83:93.

SP KINA

Mitrović je isključen pri kraju prvog poluvremena, a ni njegov zamenik nije bio ništa reprzentativniji. I on je rano zaradio tehničku, pa se malo smirio shvativši ozbiljnost cele situacije.

Posle meča selektor Mitrović bio je oštar u kritici sudija na konferenciji za medije.

- Teško je komentarisati košarku danas. Gledao sam na TV-u drugo poluvreme i video sa strane sve što se dešavalo - katastrofa. Mi smo izgubili utakmicu, mi snosimo posledice, ali nadam se da će neko snositi posledice i za ovakvo suđenje - rekao je Mitrović, koji smatra da Crna Gora zaslužuje više poštovanja, iako je mala zemlja.

- Momci se osećaju kao da im je neko ukrao pobedu, a ne da su izgubili. Mi smo mala zemlja, prvi smo put ovde, ali zaslužujemo poštovanje, makar malo poštovanja. Gledao sam mirno drugo poluvreme - dobili smo četiri tehničke greške, imali smo nesportske faulove - rekao je Mitrović, koji je pozvao novinare u hotel da pogledaju 15-16 situacija koje je izdvojio.

- Ako hoćete možete sa mnom u hotel da vidite 15-16 situacija na snimcima. Bila je dobra utakmica, prava utakmica, ali tri momka su je uništila. Sudije nisu znale šta da rade, gledaju snimke, ne znaju o čemu se radi. Čestitao sam mom kolegi na pobedi, Novi Zeland je igrao sjajno, ali trojica sudija su sve upropastila - zaključio je Mitrović.

Kurir sport